duminică, 29 martie 2015

Femeia care te-a iubit cu adevărat nu te va uita. Probabil te va trata cu indiferență dar o va face


pentru a păstra puțină demnitate și mândrie. O femeie părăsită întâi își organizează viața apoi plânge. Probabil îți va spune că nu mai vrea să știe de tine, că nu mai vrea să-ți audă numele dar … o femeie care te-a iubit cu adevărat nu-ți va vrea răul, chiar dacă ai făcut-o să sufere și ai părăsit-o din nou.
Dacă n-ai ales o doamnă și ai preferat să iubești o femeie arogantă și superficială, ai să primești doar vorbe urâte, comportamente deloc elegante și lacrimi de crocodil. Dacă ai iubit o doamnă, la un moment dat vei avea păreri de rău pentru că ea se va maturiza, va crește și va învăța lucruri noi. Chipul ei se va schimba, ochii ei vor fi din ce în ce mai strălucitori și cheful ei de viață se va întoarce după câteva săptămâni petrecute plângând. Da, o femeie plânge în primele zile, se ascunde în casă și n-are chef de nimic. Apoi, când furtuna a trecut, alege din dulap cele mai frumoase haine, își pictează buzele cu cel mai îndrăzneț ruj și pleacă la drum, înfruntând responsabilitățile și viața nouă care o așteaptă. O femeie matură nu urăște oamenii pe care i-a iubit, pur și simplu îi tratează cu indiferență deși când vor avea nevoie de ea, nu le va spune nu. Îi va lăsa să privească ce au pierdut, în timp ce ei se vor plimba cu ultima iubită, ea va trece pe lângă ei pășind decisă, ca și cum nimic nu s-a întâmplat.
Dragostea se termină dar întotdeauna rămâne respectul. Doar o adevărată doamnă va trata fostul iubit cu respect și se va retrage în liniște, lăsându-l să-și aleagă calea pe care o consideră mai atrăgătoare.
Domnilor, îndrăgostiți-vă de femeile de la care aveți ce învăța și pe care le puteți ajuta să crească. Alegeți femei modeste, nu căutați frumusețea și perfecțiunea pentru că seara, în pat, acestea nu țin de cald. O femeie cu inimă bună face viața mai ușoară și mai frumoasă. Cele care se bucură pentru o mașină și un portofel plin cu bani sunt cele care voi pleca cum veți da de greu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare